Première masterclassfilm 'Be yourself'

dinsdag 24 mei 2022
a

Nadat voor de tweede keer de masterclassvoorstelling onmogelijk werd gemaakt door de omstandigheden van corona, vroegen we ons af, wat doen we nu? Het antwoord kwam snel, we maken een film. We hebben nog drie weken voor de SE's beginnen. Wat gaan we doen? Dan vraag je oud-masterclass leerlingen om te helpen.

Ze kwamen, schreven teksten en werkten met de huidige masterclassers aan scenes en dans. Ondertussen werden de muzikale nummers professioneel opgenomen en vonden we het filmbedrijf ASMALLGANGEDUCATION bereid om voor ons de opnames en de montage van de film te verzorgen.

Het is een Gesamtkunstwerk geworden waar we trots op zijn.

Daarom willen we iedereen uitnodigen om op vrijdag 10 juni samen met de makers de première bij te wonen van onze masterclassfilm 'Be yourself'.

De film zal twee keer draaien in de Schuur op vrijdag 10 juni om 16.00 en 17.15 uur.

Gratis kaarten zijn te bestellen via de kassa van de Schuur via deze link.

Wie ben ik?
Ik ben gewoon mezelf?
Ben ik nog steeds Ik als ik anders ben?
Wie is die Ik, de poppenspeler achter het marionetje?

Je negeert jezelf om iemand anders te kunnen zijn.
Soms twijfel ik aan de echtheid
Zit dit echt in me?
Is het gewoon onderdeel van wie ik ben?

Acteren is een vorm van jezelf verliezen. De afgelopen twee jaar hebben we veel tijd gehad om na te denken over wie we zijn, als alle schillen van ons afvallen. We niets meer kunnen maskeren. Wat blijft er dan over van de acteur die geen rol meer te spelen heeft? De persoon die alleen met zichzelf te maken heeft? Wie ben je dan zelf?

We hopen jullie allemaal te zien in de Schuur!