Theaterlab voorstelling Hotel Universum

vrijdag 13 mei 2022
a

Leerlingen van de module Theaterlab, uit klas 1, 2 en 3 werkten de afgelopen tijd aan de voorstelling Hotel Universum, waarbij ze zelf input leverden voor het script.

Het is weer even wennen om een echte voorstelling te maken, na twee jaar afwezig te zijn geweest, maar het is heel fijn om te zien dat iedereen zich vol overgave op het verhaal heeft gestort. We gaan er de komende weken nog hard aan werken om de voorstelling ook fysiek op de planken te krijgen. Waarbij de zang wordt begeleid door de theaterlab-band en de spelscènes worden afgewisseld met dans. De techniek wordt verzorgd door leerlingen van de module theatertechniek.

Hotel Universum gaat over een middelgroot hotel waarbij de service drastisch is afgenomen nu ook zij te kampen hebben met personeelstekorten. We maken kennis met verschillende gasten die de hotelmanager tot wanhoop drijven. Hotel Universum blijkt nog iets heel anders te herbergen dan het hotelwezen. De gasten zorgen ervoor dat de werkelijke bestemming van het hotel aan de oppervlakte komt.

De voorstellingen zijn op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni in de theaterzaal van ECL- kade. Aanvang 19.30 uur. Beide voorstellingen zijn uitverkocht.