Muziek, dans en spoken word door ECL-leerlingen in de Grote of St.-Bavokerk

vrijdag 10 december 2021
a

Op 11 december opent de Grote of St.-Bavokerk de adventstijd met de Broodbankactie. In de oude broodbank worden broden verkocht voor het goede doel en wordt de verkoop opgeluisterd met diverse optredens.

De hongerigen voeden

Bij deze actie staat er altijd een thema centraal uit de zeven werken van barmhartigheid. Dit jaar is het de hongerigen voeden. Het ECL doet inmiddels al 10 jaar mee met deze actie door een korte voorstelling in het thema te maken. Dit jaar hebben we gekozen voor een multidisciplinair optreden en zingen we een gospel omlijst met dans en spoken word. Wij benaderen het thema iets ruimer en hebben het vooral over de honger naar elkaar, kunst en cultuur en het verlangen naar het oude normaal.

Leerlingen uit de 4vwo-muziekklassen doen hieraan mee samen met Josephine, Antoine, Femke, Marley, en Abe uit klas 5 en 6.

Het optreden is om 15.00 uur voor het koor in de kerk (op de Grote Markt). Iedereen met een geldige QR-code is uitgenodigd om naar dit optreden te komen kijken. Kom ruim van tevoren i.v.m. het controleren van de QR-codes.

Wij zijn alvast heel trots op onze leerlingen, leuk als er veel mensen komen kijken.
Desiree Ceulemans, Amarinske Brands en Christa Filius