Reünie

a

Zaterdag 17 november 2018 was de reünie van het honderdjarig bestaan van het ECL. De school verwelkomde talloze generaties oud-leerlingen, van jong tot oud. Zo waren er leerlingen die in 1948 hun diploma hebben gehaald, tot aan leerlingen die afgelopen zomer de school hebben verlaten. Ook was er een grote groep docenten en oud-docenten aanwezig om samen met hun voormalige leerlingen en collega's herinneringen op te halen.

Het was een gezellige en drukke dag, waarbij onze gasten begonnen in het lokaal met hun leeftijdsgenoten. Daar waren koffie, thee en koekjes aanwezig en konden onze gasten zichzelf zien op oude klassenfoto's. Alle bezoekers werden vervolgens getrakteerd op het beste wat het ECL rijk is aan muziek, via een spectaculaire openingsact en het Open Podium. Er was kunst en er waren memorabilia te koop en ook konden onze gasten nog eens op bezoek bij het theater en de mediatheek. De avond werd afgesloten met een ouderwetse disco, verzorgd door DJ Novasoul en onze 'huistrompettist' Ruud Kleijs.

Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag en hebben onze gasten naar hartenlust herinneringen kunnen ophalen en oude (school)banden kunnen aanhalen - met dank aan de tomeloze inzet van onze groep docenten.

a

Matchmaker Maria