Lustrumtheatervoorstelling

donderdag 15 november 2018
a

De voorstellingen zijn op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 december in de aula van het ECL.

Aanvang 20.15 uur (zaal open om 20.00 uur).

Kaarten € 3,- (klik hier om kaarten te kopen).

Print Paradise is een voorstelling die in 1996 in première ging op het ECL en daarna te zien was in diverse theaters in Noord-Holland. 22 jaar later, speciaal voor het jubileum 100 jaar ECL, gaat de voorstelling in reprise. Destijds waren de spelers oud-ECL'ers die samen de theatergroep EXIT hadden opgericht. Ook dit keer bestaat de cast uit oud-masterclass leerlingen. Masterclass is de theaterproductiegroep op het ECL, die kwaliteitstheater maakt, net als EXIT toen.

Drie mannen en drie vrouwen ontmoeten elkaar in Hotel Paradise, vlak voor het einde van deel één. Het is tijd om af te tellen. Victor, de receptionist, wacht met spanning op de lancering van deel twee. Niemand heeft hem hier nog over geïnformeerd. Is het toeval dat deze zes mensen elkaar ontmoeten zo vlak voor de omwenteling? Het lijkt alsof alle stappen die zij nemen van te voren zijn bepaald.

De Cover Girl weet niet wie zij zelf is. De wetenschapper voelt zich alleen. De journaliste probeert de waarheid boven tafel te krijgen. De kunstenaar is op zoek naar oorsprong. De laatste vrouw die arriveert is vooral mindful. De receptionist wacht doelloos af.

Op de kamers proberen ze steeds opnieuw een antwoord te vinden op hun eigen vragen, zodat zij gelouterd aan het nieuwe deel kunnen beginnen. Komen ze te vroeg, dan worden ze terecht gewezen. Toch blijkt het steeds mogelijk om op hun schreden terug te keren, om een nieuwe weg in te slaan.

Het noodlot laat zich echter niet veranderen. Iedereen die in Hotel Paradise binnengaat heeft zijn eigen vragen te beantwoorden. Als deel twee tenminste ooit gelanceerd wordt?

Spelers
Victor - Maurits Wijmenga
Limbeck - Dylan Giesbergen
Yolo - Jorik Bak
Raphaelle - Pauline Haenen
Maria - Lisan Kuiper
Celestine - Eva Dassen
Stem - Jelle Stringer

Muziek
Sjors Mans, Wout Postmus, Jelle Stringer en Martijn Breebaart
(Gebaseerd op het nummer 'om alles'. Tekst: Joost Zwagerman.
Muziek: Wende Snijders)

Makers
Amarinske Brands, Martijn Breebaart en Christa Filius

Script
Christa Filius

Techniek
Edwin Rijs en leerlingen van het ECL
Affiche Maria Mombers
Publiciteit Jean-Paul Mombers