Made in Heaven

dinsdag 22 mei 2018
a

23 mei spelen onze oud-leerlingen in een gastproductie Made in Heaven, een rockopera.

De Rockopera
Tijdens de show nemen de spelers en muzikanten het publiek mee op tijdreis. Terug naar de sfeer van de jaren zeventig. Met eigen nummers, covers en video projecties. In een tijdloos verhaal over ontluikende liefde en vriendschap voor het leven. Over 'seks, drugs & rock en roll' en de schaduwzijde van het verlangen naar eeuwige roem.

Over de Band
Speciaal voor deze voorstelling is de band 'The Cloaks' opgericht, bestaande uit singer songwriter Nino van der Stoop, Boris Vissers (toetsen), Lourens van der Zwaag (drums), Thijs Hoekstra (gitaar) en Mark Kinkelaar.

Over de initiatiefnemer
Nino van der Stoop is 21 jaar. Tijdens zijn schoolperiode op Heliomare onderwijs ontdekte hij zijn talent op het gebied van theater en muziek, onder leiding van docent/regisseur Willem jan Hoekstra.

Over Mantelproducties
Opgericht in 2017, met als doel het maken van muziektheater. Muzikanten, acteurs en medewerkers zijn allemaal talentvol en gedreven. Met of zonder zichtbare of onzichtbare beperking, gelabeld of niet. Onder begeleiding van ervaren professionals geeft Mantelproducties talent de kans zich te bekwamen, zowel voor- als achter de schermen, zoals de techniek en de productie.

De naam Mantelproducties is gekozen omdat Wessel Mantel, de beste vriend van Nino en mede initiatiatiefnemer van Made in Heaven, eind 2015 plotseling overleed aan de gevolgen van duchenne. De voorstelling wordt opgedragen aan hem.