Julia's verdwijning

woensdag 13 december 2017

Maandag 18, dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 december spelen de leerlingen van het brugklastheater de voorstelling JULIA’S VERDWIJNING.

a

JULIA'S VERDWIJNING is gebaseerd op het gelijknamige boek van Finn Zetterholm. De leerlingen uit 2015 speelden al een keer JULIA'S REIS met veel succes en dit jaar spelen we dus een vervolg. In JULIA'S REIS bleek Julia het vermogen te hebben om door de tijd te reizen. Haar liefde voor beeldende kunst, stelde haar in staat om op te gaan in de schilderijen van Rembrandt, Da Vinci, Velasquez, Turner, Degas, Dali. Ze ontmoette de kunstenaars en beleefde enerverende avonturen.

IN JULIA'S VERDWIJNING komt ze in contact met een oude bekende, die haar dwingt om terug te reizen in de tijd. Ze krijgt de opdracht om schilderijen van van Gogh te gaan kopen in Arles in 1888. Ze ontmoet van Gogh, Gauguin, Hokusai, Frida Kahlo, Carravagio en zelfs Albert Einstein.

De voorstellingen spelen in het theater op onze hoofdlocatie aan ECL-kade. De voorstellingen zijn op maandag 18 december, aanvang: 16.30 uur, dinsdag 19 december: aanvang 19.00 uur, woensdag 21 december; aanvang 19.00 uur, en donderdag 21 december: aanvang 16.30 uur.

Voor de voorstelling van donderdag 21 december zijn nog kaarten verkrijgbaar, de andere voorstellingen zijn uitverkocht.